Усі новини

Солонтай: Конфлікт у Мукачеві - не дестабілізація

Солонтай: Конфлікт у Мукачеві - не дестабілізація

З приводу перестрілки, що сталася сьогодні в Мукачеві, вже ширяться чимало чуток про різні сценарії виникнення цієї події. Прокуратура вже назвала випадок терористичним актом, а Правий сектор звинувачує в усьому людей депутата Ланя. В мережі чимало повідомлень і про можливе розхитування ситуації в регіоні саме такими діями. Однак подібні заклики заперечує  експерт Інституту політичної освіти, вихідець від Закарпаття Олександр Солонтай.
Вихідні: майстер-клас, прем'єра п'єси і ніч із гумористами

Вихідні на Закарпатті: майстер-клас, прем'єра п'єси і ніч із гумористами

  Цими вихідними маєте змогу навчитися мистецтву фотографії на майстер-класі Олександра Ляпіна, побувати на концерті класичної музики у замку Сент-Міклош, піти в кінотеатр на "Посіпак", а ніч провести разом із веселими “Comedy org”. Словом, відпочивайте на вихідних!)
Дайджест правових подій за тиждень для закарпатців

Дайджест правових подій за тиждень для закарпатців

  Особливості вступної кампанії, нове у оформленні субсидій, мораторій на вивезення лісу, зменшення бюрократії для фрілансерів, сплата штрафів за порушення ПДР on-line, а також інші актуальні новини законодавства та юридичної практики - у щотижневому дайджесті ProZak.info.
Ужгородські діти із зони АТО зустрілися із мером Кошице

Ужгородські діти із зони АТО зустрілися в Словаччині із мером міста Кошице

Група дітей-переселенців із зони АТО, які переїхали в Ужгород, перебувають в дитячому таборі в словацькому місті Кошице на відпочинку і сьогодні вони зустрілися з мером Кошиць Ріхардом Расі.
Першу заяву до ужгородського вишу подали на туризм

Першу заяву до ужгородського вишу подали на туризм

Сьогодні, 10 липня, стартувала вступна кампанія в Ужгородському національному університеті: почали приймати документи від вступників на навчання для здобуття ступеня бакалавра (спеціаліста медичного спрямування) та ОКР молодшого спеціаліста. 
Що змінилося для абітурієнтів у вступі-2015

Що змінилося для абітурієнтів у вступі-2015

Цьогорічна вступна кампанія має ряд суттєвих відмінностей порівняно з попередніми роками. Основними є три – новий підхід до обчислення конкурсного балу, до кожної зі складових якого будуть застосовані вагові коефіцієнти; запровадження пріоритетності (рейтингування) поданих заяв; автоматизована система надання рекомендацій до зарахування на місця державного замовлення, що має відбутися в один етап. 
В Закарпатті з лісовою мафією боротимуться бійці АТО

В Закарпатті з лісовою мафією боротимуться бійці АТО

Як ми повідомляли, вчора на Закарпатті перебував командир батальйону «Донбас», народний депутат від фракції «Самопоміч» Семен Семенченко. Серед причин свого візиту він назвав проведення переговорів щодо створення бази для військової підготовки бійців батальйону «Донбас», а також створення Громадської ради при управлінні лісового господарства, боротьбу з лісовою мафією та протидію корупції.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com