Політика

Соціологічні фейки, або Хто і для чого повисив рейтинг Тимошенко на Закарпатті

Політикавересень 14 2024, 17:27

Соціологічні фейки, або Хто і для чого повисив рейтинг Тимошенко на Закарпатті

Лідер закарпатської «Батьківщини», нардеп Іван Крулько поширив у соцмережах дивне дослідження з посиланням на дивну Асоціацію соціологів. Навіть не намагайтеся знайти їх у Гуглі. Це «дослідження» про політичні симпатії на Закарпатті.

І що цікаво, тут в лідерах Залужний і… Тимошенко, якій приписали аж 15% симпатій. При цьому у рейтингу спеціально розділили умовну партію Зеленського і партію Слуга Народу, щоб показати більш очевидною перевагу Юлі.

Зрозуміло, що цей «рейтинг» немає нічого спільного з науковою соціологією. Так і не відомо, скільки людей опитали і що це за люди. Та й чи взагалі когось опитували.

Цікаво, що з провідних телеграм-каналів це «дослідження» поширив лише телеграм-канал Times of Ukraine, на якому активно рекламується Тимошенко. Але навіть попри це під дописом із цією «соціологією» тисячі негативних відгуків.

Одним словом, дуже очевидним є замовник цього рейтингу. Більше того, єдиний закарпатський ресурс, який опублікував цю «соціологію» є сайт мера Ужгорода Богдана Андріїва Ужгород.нет.уа, який, як відомо, є «батьківщинівцем»

Але варто нагадати, що насправді Юлія Тимошенко була і, скоріше за все, є і зараз антилідеркою довіри. Точніше разом з ОПЗЖшником Юрієм Бойком має найвищий антирейтинг. 

Так було і в 2023 році, так було і навесні цього року.

710e511-333751931-223491300201941-3500477538581818-n-original.jpg

1189174_1_w_1200.jpg

 Напевно, українці не можуть пробачити Юлі ручкання з путіним і підписання з росією газових угод. Не додав їй позитиву і відпочинок під час війни на дорогих закордонних курортах. Ну і зараз оточення Тимошенко намагається витягти свою лідерку з рейтингової ями, але робить це доволі незграбно.

Василь Коваль для Prozak.info

Поширити

Інші категорії
Суспільство
Діло
Здоров‘я
Дозвілля
Спорт
as