Політика

Віктор Микита провів робочу нараду з очільниками прифронтових регіонів

Політикавересень 14 2024, 8:24

Віктор Микита провів робочу нараду з очільниками прифронтових регіонів

На порядку денному – питання функціонування прифронтових громад та територій у надважких умовах воєнного стану. Фортифікації, захист населення, підготовка до проходження опалювального сезону, підтримка сил оборони та безпеки, гуманітарні питання тощо, – повідомив заступник голови Офісу президента.

– Також обговорили функціонування економічного сектору. Великі підприємства, мікробізнес та інші платники податків продовжують працювати попри усі ризики, забезпечуючи надходження до місцевих бюджетів. Їх проблеми та потреби – це зона відповідальності військових адміністрацій. Тож завдання – посилити комунікацію, зокрема й особисту.

Окремий напрямок роботи – підтримка прифронтових регіонів з боку тилових областей. Найближчим часом представимо пропозиції, спільне бачення та конкретні рішення.

Президент Володимир Зеленський ставить перед ОВА чіткі завдання, виконання яких посилює обороноздатность країни та забезпечує життєдіяльність регіонів в умовах постійних атак ворога. Тож поглиблюємо взаємодію та координацію з очільниками областей для оперативної та ефективної роботи.

Дякую керівникам ОВА за продуктивну й злагоджену співпрацю.

Дякуємо захисникам України за героїзм!
Разом переможемо!
Рухаємося далі.

.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Усі реакції:

801


 

Поширити

Інші категорії
Суспільство
Діло
Здоров‘я
Дозвілля
Спорт
as