image

Андріїв вкрав у Чубірка велоідею

Кандидат у мери Богдан Андріїв, який пройшов до другого туру разом із Сергієм Ратушняком, розповсюджує нові ідеї для своїх виборів. Але, як виявилося, вкрадені...

Про крадіжку ідеї з облаштуванням в Ужгороді велодоріжок навколо Ужа заявив її розробник, теж колишній кандидат, Володимир Чубірко. 

"Не встигши обійняти посаду міського голови Ужгорода (і не факт, що обійме), кандидат у мери Bohdan Andriyiv вже почав із...крадіжок. На даному етапі вкрав мою ідею, щодо сворення в Ужгороді велотреку по берегу річки Уж, та ще й проілюстрував робочою фото-схемою, яку я нещодавно розробляв разом із дизайнером. Показово, друзі, правда?", - написав Чубірко у Фейсбуці. 

Також політик додав свій попередній запис з ідею облаштування велодоріжок від 23 жовтня:

"Нещодавно підписав велосипедну декларацію, запропоновану громадськими активістами. Справді дуже актуальні речі в ній передбачені, щодо розвитку вело-інфраструктури міста. Обов'язково буду їх виконувати. Завжди казав, що велосипед - це не лише круті "найтрайди", а, в першу чергу, засіб для транспортного комфорту громадян. І ці питання необхідно вирішувати одним з перших. Ужгород - місто велосипедистів, але точно не місто велодоріжок і всього, що з ними пов'язано.

На днях мені запропонували класну ідею, яка надзвичайно сподобалася і я одразу за неї вхопився: створення міського велотреку! Йдеться про береги річки Уж, які можна, практично, "закільцювати" і створити велодоріжку протяжністю близько 7 кілометрів від транспортного моста по вулиці Анкудінова, до підвісного в Боздошському парку.

Насправді крута ідея, яка, правда потребує ретельного вивчення із залученням спеціалістів. Це і інженерні рішення, а також питання протипаводкових заходів, безпеки та екології. Однак, в будь-якому разі працюватиму над цим.

Погодьтеся, було б чудово, якби вдалося реалізувати речі, які зображені на фото!"

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com