image

Біля дільниць в Ужгороді "тітушки" роздають візитки за кандидата в мери Андріїва

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ХІД ВИБОРІВ НА ЗАКАРПАТТІ СТАНОМ НА 13:30 від штабу "Солідарності"

Спостерігачі від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» звертаються до правоохоронних органів з проханням бути уважними, адже практично на кожній дільниці Ужгорода перебуває по 4-5 молодиків спортивної зовнішності. Вони тривалий час стоять біля дільниць, спілкуються з людьми, що приходять на голосування та вручають їм візитівки, на яких написано, під яким номером у бюлетені кандидат на посаду міського голови Богдан Андріїв. Нагадуємо, що такі дії – це порушення Закону «Про місцеві вибори», відповідно до якого заборонено проводити агітацію в день голосування.

* * *

Спостерігачі від «Солідарність» зафіксували численні порушення на виборчій дільниці в ромському таборі в м. Берегово.

Зокрема, при видачі бюлетенів виявилося, що 10 бюлетенів без печатки голови ДВК, один бюлетень зіпсований, 2 бюлетені виявилися невідповідного кольору.

Крім того, в списках виборців часто вказані неправильні дані. Також зафіксовано випадок, коли бюлетень видали людині, що зареєстрована за межами даного виборчого округу.

На дільниці, що знаходиться в ЗОШ №10 міста Берегово, ще о 9-й ранку урни залишалися непропечатаними. Також спостерігач зафіксував, що неподалік школи тим, хто вже проголосував, наливають горілку.

* * *

Станом на 12:00 на Закарпатті проголосували майже 14% виборців. Усього ж, за прогнозами експертів, явка на виборчих дільницях до кінця виборчого дня становитиме трохи більше 50%.

 

Прес-служба Закарпатської територіальної організації

«Солідарність» – Блок Петра Порошенка»

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com