image

Депутати на Закарпатті розповсюджують неправду від імені Москаля

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль не забороняв фінансувати ремонт доріг на Великоберезнянщині, як зазначають деякі депутати Великоберезнянської райради. 

Звіт із фото про пленарне засідання позачергової другої сесії районної ради VII скликання депутати Єдиного Центру Великоберезнянської райради опублікували на сторінці у Фейсбуці. 

"На порядок денний було винесено два питання: про Програму економічного і соціального розвитку району на 2016 рік та про районний бюджет на 2016 рік (нова редакція).

Після обговорення питань порядку денного депутатом від БПП «Солідарність» було озвучено, що під час наради в ОДА з головами РДА, яку проводив Г.Москаль, була дана вказівка про заборону фінансування ремонту доріг у Великоберезнянському районі.

Керівник Великоберезнянської районної організації Єдиного Центру Євген Цибик зазначив, що депутати обурені діями сьогоднішнього керівництва обласної державної адміністрації, адже кошти, виділені з Державного бюджету, не є особистими коштами жодного чиновника, це кошти народу, сплачені до бюджету", - йдеться у дописі.

ProZak.info з цього приводу звернувся за коментарем до голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

"Фінансування ремонту доріг здійснюється Укравтодором (із Державного бюджету України), а також із обласного та районного бюджетів. Голова ОДА не має відношення до розподілу цих коштів, тому не може давати ніяких вказівок про заборону чи дозвіл фінансування ремонту доріг. Депутатам у Великоберезнянській райраді слід вивчити законодавство й зайнятися ремонтом доріг на Великоберезнянщині через фінансування з районного бюджету, а не розповсюджувати всякі плітки й дурниці", - прокоментував Г. Москаль.

 

ProZak.info 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com