image

Додаткова інтрига: По округу з центром в Ужгороді зареєструвався банкір Мирослав Гісем

На окрузі №68 з центром в Ужгороді, де очікується найзапекліша боротьба на парламентських виборах, несподівано для багатьох подав документи в кандидати банкір Мирослав Гісем

Ще задовго до виборів політичні експерти передбачали, що на цьому окрузі йтиме боротьба між нинішнім депутатом Верховної Ради Робертом Горватом та рідним братом мера Ужгорода, депутатом облради, Андрієм Андрієвим. Очікувалося також, що серед політиків-важковаговиків, які можуть включитися в боротьбу, будуть ті політики, які вже тут балотувалися на минулих виборах: Ковач, Ледида та Ратушняк. Одним з вагомих гравців вважається кандидат від угорців - заступник голови Закарпатської облради Йожеф Борто. Позитивні відгуки також були після рішення балотуватися по цьому округу від партійного утворення співака Славка Вакарчука "Голос" юриста Михайла Савчина. 

Насправді, у соцмережах політологи ділити округ за електоральними симпатіями: Борто візьме угорські села, Горват, Савчин та Ратушняк "рватимуть" сам Ужгород, частково візьме електорат обласного центру і Андрій Андріїв, але здебільшого він робитиме ставку на україномовні села Середнянського куща.

Однак вчора ввечері появилася інформація, що в боротьбу по цьому округу включається ще один серйозний гравець - Мирослав Гісем.

"Друзі! Сьогодні подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом в депутати Верховної Ради по округу №68 з центром в Ужгороді. Ви знаєте, що вся моя банківська та політична діяльність завжди направлена на розвиток Закарпаття. 
Я інвестую в наш край і вважаю, що ми живемо в неймовірно гарному місці і ми разом повинні зробити все, щоб люди тут були заможними та щасливими!
Вважаю, що морально та фахово можу представляти інтереси земляків у вищому законодавчому органі України.
Давайте разом будувати Європу в Закарпатті! Давайте робити Закарпаття краєм, в якому хочеться жити!
Буду радий кожній вашій цінній пораді чи пропозиції. Всіх активних людей, які бажають процвітання Закарпаттю, запрошую в свою команду!", - написав Мирослав Гісем на своїй сторінці у "Фейсбук". 

Новина про те, що Гісем балотуватиметься в нардепи, є доволі несподіваною саме для тих, хто вже ділить електоральний пиріг. За Мирославом Гісемом немає негативного багажу і він відомий в місті банкір, бо свого часу створив та розкрутив єдиний закарпатський банк, який став потужною фінансовою установою. 

Наразі на сайті ЦВК поступово з'являються прізвища тих, хто вже офіційно зареєстрований кандидатами по округу №68. Поки доволі мало.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com