image

Машину підпалили для дестабалізації ситуації в області, - Чубірко

Володимир Чубірко точно не знає мотивів підпалу власного авто, але вважає, що підпал готувався ретельно і був вчинений з метою дестабалізації ситуації в області. 

Сьогодні він зробив публічну заяву, бо стверджує, що нікого не боїться і переконаний, що ворогів не має. 

"Я компромісник, готовий до діалогу, я перший сказав «Зека-геть», у час Ледиди я був в опозиції до ПР, але мені нічого не спалили. За мною слідкували спецслужби, але тоді не спалили машину. А тепер спалили. Тому не можемо собі уявити, кому й для чого це потрібно", - заявляє Чубірко.

Сьогодні він не є членом партії, щоб його попереджувати таким, як підпал машини. Займається гуманітарними питаннями.

«Цей сигнал говорить про те, що це готувалося. Сьогодні закарпатська громада живе в небезпечному суспільстві, коли будь-кому можуть спалити машину. 10 хв вистачило для того, щоб спалити машину. Я нікого не боюся, нічого в житті не зробив", - стверджує В. Чубірко.

Аби спалити йому машину, палії зайшли на приватну стоянку. Знайшли вхід через підвал. Підперли двері дошкою. "Чому і для чого – відповідь ми скоро побачимо. Це підтверджує те, що Закарпаття є небезпечним, суспільство знаходиться під загрозою. В мене немає ворогів, я вийшов з політики. Я допомагаю діючій владі у тому, щоб розбудовувати Закарпаття. Нині займаюся собою і своєю сім’єю"- розповів поілтик. 

 Двоє людей знали, що камери спостереження. Із запису видно, що вони підбігли з кінця двору. Один підпалив пляшку й горів сам, а другий підперав двері. Потрапили на подвір’я через напівпідвал зі сторони вулиці Мендєлєєва. Не залишили ніякої записки, тому причин не знати.

Це не так просто. Мали слідкувати за мною, за охороною, слідкувати їх. Мене прослуховували. Подумайте, в кого міг бути сканер. Це робилося зверху, запевняє Чубірко. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com