image

Михайло Качур не бачить себе заступником мера-Ратушняка

Про це на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі заявив кандидат на посаду міського голови Михайло Качур, який посів третє місце на виборах.  

На думку кандидата, якого підтримували «Солідарність» та «Батьківщина», результати виборів спотворила масова купівля голосів в останні кілька днів до голосування. «Якби вибори були чесні і прозорі, ми би мали фракцію у 12 депутатів і вихід у другий тур», -- заявив Михайло Качур.

Виборчий фонд кандидата склав до 400 тисяч гривень. Ніяких сотень тисяч доларів, про що пишуть в інтернеті, він не отримував. Рішення про балотування було свідомим вибором і ніяка політична сила на це не впливала. Михайло Качур не є членом жодної партії і бачить себе далі активним політиком.

«Емоції мають поступитися місцем аналізу. Боротьба тільки починається, -- заявив 42-річний ужгородець. – Ми маємо свою команду і будемо балотуватися на наступних виборах.  За цей час будемо працювати на Ужгород доступними нам  методами. Зокрема, через п’ятьох депутатів, які потрапили до Ужгородської міськради від «Солідарності».

Михайло Качур не бачить себе заступником Сергія Ратушняка в разі обрання останнього мером. (Таку пропозицію публічно висловив С.Ратушняк)   

 

Олександр Гаврош для ProZak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com