image

Москаль Балозі: Пити менше треба

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль дуже різко відповів на звинувачення ЗМІ, які належать Вікторові Балозі.

"Якщо вже взялися брехати, то хоча би спробуйте робити це переконливо. Приписують мені то контрабанду, то зв’язки з мафією, то якийсь сімейний бізнес. І хто? Ті, чий господар і є найбільшим корупціонером і контрабандистом усіх часів Закарпаття. Більше 90 відсотків з усього цього – марення кульгавої дворняги із Завидова, в яку вплетені дані СБУ, зібрані сумнозвісним Дурдинцем у період панування Балоги в Секретаріаті Президента при Ющенку. Ну, дуже хотілося «няньови всіх закарпатців» посадити мене за грати – так бісився, що я не дав йому приватизувати замок «Паланок» і ледве не відібрав літак, яким він незаконно літав із Києва на Закарпаття.

Тоді СБУ за вказівкою Балоги в пошуках компромату перевірила всіх моїх родичів і знайомих, підняла всі можливі документи, але так і не порушила жодної кримінальної справи – не виявилося підстав. І ось тепер підняли старі дурдинцеві напрацювання, дописують туди всяку дурню, вигадки і видають на своїх сайтах під виглядом міфічних архівів МВС. Частина людей, імена яких при цьому називаються, вже померли тому за логікою Балоги мене фінансують покійники з того світу. Моя порада – пити менше треба, перед тим, як щось вигадувати.

І ще – направте свою писанину нарешті в Національне антикорупційне бюро, Генпрокуратуру чи Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру! Хай відкриють кримінальне провадження, проведуть комплекс слідчо-оперативних заходів і зроблять висновки. Тоді всі побачать, чого варті ваші «викриття» про мій «сімейний бізнес, контрабанду і зв’язки з мафією».

Я чудово розумію, чому мене постійно поливають брудом кишенькові балогівські ЗМІ. Але щоб не пояснювати зайвий раз – продемонструю наочно карикатурою, яку мені подарували на день народження. У ній чітко вказана причина всієї брехні, що намагаються вилити на мене із Завидова", -- наводить слова Геннадія Москаля його прес-служба.

На нашу думку, можливо, ЗМІ Віктора Балоги дійсно були не праві, але відповідь Геннадія Москаля занадто емоційна і не личить політику такого рангу, попри його "простакуватий" імідж.

Читайте також:

Чому перемога Москаля над Балогою піррова
Чергова словесна дуель Балоги та Москаля
Через паводок Балога та Москаль обмінялися "ударами"

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com