image

Реванш екс-регіоналів на Березнянщині

Соціальним захистом населення, а, отже, і реалізацією політики уряду з питань нарахування пільг та субсидій на Великоберезнянщині опікується екс-регіонал. Крім того районний відділ освіти хоче очолити ще один пристосуванець з числа колишніх місцевих чиновників попередньої влади. 

Про це на електронну скриньку ProZak надійшов лист від читача з Великоберезнянщини Василя Сегеди такого змісту:

«Регіонали на Березнянщині жили добре, а тепер ще ліпше. Коли почув, що начальником районного управління соцзахисту став Василь Риган, то не повірив. Але подивився в Інтернеті на сайті райдержадміністрації – правда (скріншот додається). А Василь Риган є регіоналом у другому поколінні. Його матір Марія Іллівна Риган була членом Партії регіонів і заступником голови РДА. Відзначилася тим, що була одним із найактивніших противників Майдану в районі. Сам Василь у той час був заступником голови районної ради (від Партії регіонів). А після Майдану і аж до місцевих виборів 2015 виконував обов’язки голови райради (з партії не виходив). Тепер Василь Риган разом зі своєю мамою є депутатами від Опозиційного блоку у Великоберезнянській райраді (фото з районної газети додається). Дружина Василя Наталія теж є депутатом райради, щоправда від Радикальної Партії Олега Ляшка. Цікаві політичні уподобання у цієї сім’ї…

Ще один масовик-затійник хоче очолити районний відділ освіти - Пекар Микола Дмитрович, який за свою біографію вже встиг побувати і нашоукраїнцем, і єдиноцентрівцем, і  регіоналів не цурався (у 2010 був обраний депутатом райради саме від Партії регіонів, спільно з Василем та Марією Риганами). На останніх місцевих виборах записався в радикали Олега Ляшка (під керівництвом дружини Василя Ригана Наталії) і став депутатом від цієї партії в райраді. Свого часу (у 2005-2012) Микола Пекар був начальником районного відділу освіти. Але через численні скарги вчителів та різні махінації на посаді його таки «попросили» піти. Однак торік Пекар вмудрився очолити районний комітет освітянської профспілки і тепер сам пише на всіх скарги. Дуже вже йому «свербить» повернутися на посаду.  Отакі справи у нас в районі…».

Склад фракції Партії регіонів у Великоберезняській районній раді (2010-2015). Джерело – сайт ЦВК.

Скріншот із сайту Великоберезнянської РДА:

Склад Великоберезнянської районної ради після місцевих виборів 2015:

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com