image

"Солідарність" на Закарпатті заявляє про дискредитацію з боку ЄЦу

На сайті «Тячів.ком», що підконтрольний представникам партії «Єдиний центр», поширюють інформацію, нібито на виборчій дільниці у Тереблі Тячівського району голова комісії дозволяє голосувати виборцям без паспортів. Також там зазначено, що вона зазначила, нібито це – звична практика. «Насправді це – абсолютно неправида інформація, яку поширюють опоненти з метою дискредитувати і голову комісії Ганну Майор, і нашу політичну силу», – прокоментував кандидат в депутати до Закарпатської обласної ради Віктор Погар, який представляє «Солідарність».

В Берегові на виборчій дільниці №675 зафіксовано порушення. Члени ДВК видають виборцям бюлетені, незважаючи на те, що прописка в паспортах відрізняється від тієї, що зазначена у списках, а також неправильними є прізвища та імена виборців.

З`ясувати подробиці намагався кандидат у міські депутати від "Солідарності" Віталій Антіпов, однак його не пускають на дільницю.

За словами Віталія Антіпова, незаконні дії голова комісії Андрій Носенко проводить за вказівкою кандидата від угорської партії Іштвана Паппа, котрий змагається на окрузі з іншим кандидатом від "Солідарності".

На дільницю прибули і кандидати від партії "Відродження" Євгеній Божар і Микола Якимець. Вони підтримали незаконні дії Носенка. На місце події викликали правоохоронців, які з`ясовують обставини. Також прибув представник Консульства Угорщини.

На фото: по-батькові виборця у списку не збігається із тим, що вказане у паспорті

 

Прес-служба Закарпатської територіальної організації

«Солідарність» – Блок Петра Порошенка»

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com