image

В Ужгороді можуть перерахувати голоси (ВІДЕО)

В Ужгороді досі не оголошують результати виборів і, як нам стало відомо, голоси можуть бути перераховані

Справа в тому, що ряд політиків вже оголосили, що ТВК фальсифікувала результати виборів на користь партії «Наш край». Головним чином ці голоси були відібрані від партії «Опозиційний блок» і, скоріше за все, за мовчазної згоди представників цієї партії в ТВК.

Окрім того, за мовчання представників ще деяких партій, цим партіям також накинули певну кількість голосів, який було достатньо для проходження в раду. Саме так пройшли партії «Самопоміч» та Єдиний Центр, яких після підрахунку при попередньому оголошенні результатів не було місця в раді, але згодом виявилося, що ці партії «пройшли».

В принципі, у цих фальсифікаціях фактично не було «постраждалих», бо «Опозиційний блок» і так не дотягував до проходження в раду. Та виявилося, що такі фальсифікації таки когось обурили.

Першим бив на сполох лідер Європейської партії Іван Волошин, який на своїй сторінці у соцмережах написав:

«Маю справу до прокурора Закарпатської області Володимира Михайловича Янка!

Голова Ужгородської ТВК, Яков Чернобук (представник партії "Блок Петра Порошенка Солідарність" ! ), підмінив результати волевиявлення по виборам депутатів ужгородської міської ради. Це було зроблено в інтересах партії "Наш Край" ( створена,  як пристанище для колишніх регіоналів ). Курують цю партію також зі штабу "демократичної" «Солідарності». Взяли ці голоси від партії "Опозиційного блок" (також регіонали!).

 До речі, представники цієї партії знають про це, але мовчать, дивно ні? . Про фальсифікацію заявила публічно секретар комісії в присутності ОПОРИ , міліції та журналістів від влади. Ще кілька членів відмовилась підписувати протокол з даними, які були фальсифіковані. Всі, включаючи ОПОРУ ( представники якої кричали на весь світ про неправильно розміщені плакати Європейської Партії мовчать).

Окремо хочу зауважити що в нас нічого не вкрали (це так, на всяк випадок, щоб не давати можливості опонентам брехати ). Вкрали у іншої партії одного депутата. Але тут принципово те, що представники президентської партії сфальсифікували волевиявлення громадян і додали своїй сателітній партії одного депутата.

Як так сталося що 525 голосів відданих за партію Опозиційний Блок, акуратно перейшли до партії Наш Край (що додало їм + одного депутата, а також змінило відсотковий результат цієї партії з 6,4 відсотка 7.467 відсотка)?

Розгадка.

Для того щоб не тратити час слідчого на пошуки геніальних схем від Чорнобука, надаю аналіз наших юристів, в якому видно з якої дільниці і скільки голосів було вкрадено від одної партії і передано іншій.

Схема виконання злочину: на етапі переносу даних з протоколів комісій в протоколи округів вносяться цифри, які не відповідають реальному волевиявленню відображеному в бюлетенях та протоколах. В подальшому ці дані, вже оформлені в протокол округу вносяться в таблицю та відсилаються в ЦВК. Таким чином, формально легалізуються фальсифіковані дані», - написав Іван Волошин і додав цифри по всіх дільницях, скільки на яких було фальсифіковано голосів.

Нам також стало відомо, що дійсно ніхто не хотів подавати до суду на ці фальсифікації, однак буквально сьогодні це зробив штаб партії «Патріот», у якого в результаті цієї афери, стало на одного депутата менше.

Тепер суд повинен перевірити дані протоколів і винести рішення про перерахунок. Якщо виявиться, що голоси дійсно від однієї партії «перетікали» до іншої партії, то прокуратура повинна порушувати кримінальну справу і покарати винних.

На відео секретар комісії відмовляється підписувати підсумковий протокол і пояснює, чому.

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com