image

Вірний соратник Медведчука знову очолив управління ДСНС на Закарпатті

Соратник одіозного Віктора Медведчука Мирослав Щербей повернувся на посаду керівника Закарпатського обласного управління ДСНС

Мирослав Щербей повернувся через суд. Він просто подав позов про незаконне своє звільнення і зрештою суд, який фактично є інфантильною та продажною структурою в Україні, повернув екс-регіонала на посаду.

1-94 2-27-18

Вже є і наказ про призначення.

103637136_1136107916752765_1517023751649243418_n-1

Щербей вже давно є "шісткою" кума Путіна Медведчука і зараз є заступником голови медведчуківського політичного проекту Опоблок За життя на Закарпатті. 

Як розповів заступник екс-губернатора Закарпаття Ярослав Галас на своїй сторінці у Фейсбук, ДСНС  підконтрольна структура МВС і очільник МВС Арсен Аваков цим призначенням подякував Медведчуку за те, що його фракція не "топила" Авакова під час його звіту у Верховній Раді, коли той виправдовував катів від поліції.

При цьому, Ярослав Галас пише, що "зміна начальника однієї з ключових структур на Закарпатті відбувається з мовчазної згоди голови ОДА Петрова, котрий має давні хороші стосунки зі співголовою ОПЗЖ Юрієм Бойком".

Хто такий Щербей, розповідати можна довго. Достатньо нагадати, як він у часи Майдану на сесії облради облради виступив і сказав, що не допустить тут перевороту "ультрас" та євромайданівців. 

Ну а яким він був головою управління ДСНС, можна подивитися в цьому коротенькому відео-зізнанні. 

 

Одним словом, проросійський політик Медведчук відновлює свою владу на Закарпатті і чинна влада цьому не заважає. 

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com