image

Грозний шукає новий клуб

В неділю Говерла» зіграє у Харкові з «Металістом». Початок матчу о 19.30. У минулому сезоні гра в Ужгороді закінчилася з рахунком 2:2, в Харкові перемогли господарі — 1:0. Напередодні головний тренер дав ряд інтерв"ю, щодо майбутнього матчу і свого майбутнього у "Говерлі".

В’ячеслав Грозний про «Металіст»: «На мій погляд у харків"ян одна з кращих ліній півзахисту. Вони добре контролюють м’яч, гравці мають хороші швидкісні дані, індивідуально технічні. До прикладу, Вячеслав Чурко один в один може обіграти будь-кого, Кирило Ковальчук цементує всю опорну зону, досвідчений Сергій Назаренко вміло веде гру. Є ще ряд футболістів високого класу – Олексій  Довгий, який пропускає матч з нами через дискваліфікацію, забивний Володимир Прийомов, Олексій Полянський – гравець з чудовим ударом».

В’ячеслав Грозний про перехід у інший клуб: «Мене не задовольняє робота в колективі-аутсайдері, але у всіх серйозних вітчизняних клубах тренерські позиції зайняті, тому змушений шукати варіанти за кордоном. В Ужгороді мене не цінують. 14 місяців не платять зарплату, забули про преміальні... До того ж, приходить на матчі сотня людей і кричить, мовляв, в «Говерлі» повинен працювати місцевий тренер, грати місцеві футболісти. Але де вони, талановиті місцеві гравці? Гидоту в мій бік кричать родичі тих, хто не пробився в команду»...

5-й тур

14 серпня, п’ятниця:
«Шахтар» — «Дніпро» — 0:2.
15 серпня, субота:
«Олімпік» — «Олександрія» (17.00. «Футбол 2»),
«Металург» — «Ворскла» (17.00. «2+2»),
«Динамо» — «Карпати» (19.30. «2+2»).
16 серпня, неділя:
«Сталь» — «Волинь» (17.00. «Футбол 1»),
«Металіст» — «Говерла» (19.30. «Футбол 1»),
«Чорноморець» — «Зоря» (19.30. «2+2»).

ТУРНІРКА

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com