image

Сільський футбольний клуб на Закарпатті встановив рекорд по вартості квитків на кубковий матч

При цьому всі квитки на матч були продані

Футбольний клуб із маленького села біля Ужгорода "Минай" грає у другій лізі Чемпіонату України, однак уже найближчої середи, 31 жовтня, цей клуб у рамках 1/8 Кубку України буде приймати на своєму стадіоні одного з грандів українського футболу - київське "Динамо".

Звичайно, що цей матч викликав значний інтерес і керівництво клубу "Минай" розуміло, що клубного стадіону, який вміщує всього 1,5 тисячі глядачів, буде замало. Зіграти цей матч на стадіоні "Авангард" було неможливо, бо наразі на цьому стадіоні триває реконструкція. 

Керівництво клубу вирішило добудувати на клубному стадіоні трибуни зі спеціальних тимчасових конструкцій. Ну і, відповідно, було прийнято рішення встановити високі ціни на квитки.

"Оскільки місткість нашої спортивної арени усього 1300 місць, навпроти стаціонарних трибун будуть монтуватися додаткові посадочні площі. Їх буде ще 3000. Середня вартість монтажу одного місця - 400 гривень.

Відповідно, вартістю монтажу і зумовлена ціна квитка на поєдинок. Тож, на додаткову монтовану трибуну білет коштує 250 грн, на стаціонарні сектори A-B, E-F – 400 грн. 

Знаємо, що ціна квитка на поєдинок із «Динамо» значно, у рази, відрізняється від вартості входу на інші матчі. Ми не хотіли завищувати ціни, але враховуючи економічну ситуацію та собівартість монтажних робіт, аби забезпечити шалений попит, який є наразі, прийняли таке рішення", - йдеться в повідомленні на сторінці ФК "Минай" в інтернеті.

Для порівняння, квитки навіть на матчі європейської Ліги Чемпіонів за участі "Шахтара" починаються від 100 гривень.

44961130_435738733497500_686052619591876608_n

Тим не менше, навіть після оголошення вартості квитків вболівальники кинулися до кас стадіону і за день викупили всі квитки. 

"Ми самі не сподівалися, що тисячі квитків розійдуться настільки швидко... Розуміємо, що забезпечити попит усіх уболівальників, на жаль, не вийде, як би ми цього не хотіли", - повідомили в ФК "Минай".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com