image

У Мукачеві за сприяння уряду Угорщини відкриють футбольну академію

Мер Мукачева Андрій Балога зустрівся з уповноваженим уряду Угорщини Іштваном Грежою і під час зустрічі було обговорено проект в сфері спорту – створення в Мукачеві футбольної академії. 

«За допомогою Угорщини в місті буде створена футбольна академія. Це доволі значний проект, і вже найближчим часом в Мукачеві почнеться його реалізація», - зазначив Іштван Грежа.

Андрій Балога зауважив, що влада міста готова до активізації відносин, шукати нові точки дотику.  «Готові реалізувати спільні проекти, які принесуть користь громаді Мукачева та двостороннім контактам», - зауважив міський голова.

Під час зустрічі йшлося і про відкриття в місті ще одного навчального закладу для угорської нацменшини,   а також ще одного дитсадка. Останній проект вже втілюється в місті.

Також Іштван Грежа пропонував владі міста втілювати проекти з реконструкції історичних будівель. Є зацікавленість угорських партнерів у відкритті в Мукачеві музею Ф. Ракоці II.

Співпрацюватимуть сторони і  галузі туризму. За словами Іштвана Грежі знову фіксується зростання кількості угорських туристів на Закарпаття. А це в першу чергу можливість до розбудови нових туристичних маршрутів.

Мукачівська міськрада

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com