image

Визначилися чоловіча та жіноча Збірні України по петанку

Сьогодні, 1 травня, в Ужгороді в рамках міжнародного турніру "Сакура-2015" завершилися відбіркові ігри з петанку за результатами яких визначилися дві Збірні України – жіноча та чоловіча. 

Цьогоріч на чоловічий Чємпіонат Європи в Болгарію поїде команда у складі: Петро Гойс (Ужгород), Дмитро Бугай (Київ) та Олег Косолапов (Харків).

В запеклій фінальній боротьбі вони перемогли киян: Маріо Пресутті, Олександра Заломайкіна та Олександра Коваля.

А на жіночий Чемпіонат світу, що пройде цієї осені в Тайланді відправляться ужгородка Олександра Кузьма та  киянки Наталія Катющенко та Катерина Молчанова.

Також, сьогодні завершився турнір в форматі тет-а-тет, переможцем якого став литовець Лінас Будрікас. Участь у турнірі взяли 46 спортсменів з різних міст України (Харків, Київ, Львів, Ужгород, Мукачево), а також з Марокко, Литви, Угорщини, Словаччини, Росії, США, Нідерландів та Естонії.

Друге місце посів мароканець Брагім Чхаїбі, який наразі представляє харківський петанк-клуб, адже навчається в місцевому університеті.

Бронзова нагорода дісталася ужгородцю Івану Колодій.

2 та 3 травня турнір "Сакура-2015" продовжиться в форматі дуплети (два гравці в команді) та триплети (три спортсмени в команді).  

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com