image

Політичні партнери знову сваряться на Закарпатті

Рідне Закарпаття починає серйозну атаку на своїй потенційних партнерів - Слуг Народу

Як ми повідомляли, голова Закарпатської ОДА Олексій Петров нещодавно  розповів одному з видань області, що Слуги Народу бачать Рідне Закарпаття політичними партнерами. Голова ОДА сказав тоді, що Рідне Закарпаття буде в коаліційній більшості в в майбутній облраді разом зі Слугами Народу. Нагадаємо, що Рідне Закарпаття створене нардепами парламентської групи аграрного олігарха Веревського "Довіра", закарпатськими младоолігархами Горватом, Лунченком, Петьовкою та Поляком. Петров переконував, що "Довіра" наразі в парламенті голосує солідарно разом зі Слугами Народу. 

Однак, як ми повідомляли, між майбутніми потенційними партнерами між провладною партією Слуга Народу та ручною штучною партією закарпатських младоолігархів Рідне Закарпаття вже виникли перші протиріччя у Виноградові, де кандидатом на голову ОТГ Слуги Народу виставили Івана Бушка, який є непримиренним опонентом одного із співзасновників партії Рідне Закарпаття Владіславом Поляком.

І ось навий наїзд від Рідного Закарпаття. Видання Зак-інсайдер, яке абсолютно підпорядковане младоолігарху та ще одному співзасновнику Рідного Закарпаття Валерію Лунченку, бомбить партію Слуга Народу, яка ніби набирає кандидатів на місцеві вибори з колишніх регіоналів, порошенківців, та балогівців. "Без нових облич. На Закарпатті у списках Зе!Команди - екс-регіонали, ЄЦ-івці, БПП-шники та представники "Відродження"", - йдеться в анотації до реклам цього матеріалу в Фейсбуці. 

Таким чином, партнерство між провладною партією Слуга Народу та олігархічною партією Рідне Закарпаття є дуже сумнівним. Точніше, голова Закарпатської ОДА Олексій Петров даремно сподівається, що младоолігархи від "Довіри" будуть слухняними партнерами в майбутній закарпатській облраді.

Василь Поляк для Prozak.info

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com