image

На Закарпатті потенційні політичні партнери боротимуться між собою за крісло голови ОТГ

Справжня боротьба між Слугами Народу та Рідним Закарпаттям очікується на виборах у Виноградові

Тут цілком несподівано райорганізацію Слуг Народу очолив екс-нардеп від Партії Регіонів Іван Бушко.

Він має намір йти на голову Виноградівської ОТГ.

А опонуватиме йому нинішній мер Виноградова Степан Бочкай, якого підтримує Рідне Закарпаття під патронатом нардепа від олігархічної фракції "Довіра" у Верховній Раді Владіслава Поляка.

Наразі між Поляком та Бушком намітилися серйозні протиріччя. Пропагандою та піаром Владіслава Поляка керує колишній пропагандист та піарщик Івана Бушка Артур Шерегі. Згодом між Шерегі та Бушком виник конфлікт і навіть дійшло до бійки.  Інтернет-видання наближені до Поляка та його колег по Рідному Закарпаттю (Зак-інсайдер) поливають брудом Бушка, а інтернет-видання, наближене до Бушка (Голос Карпат) поливають брудом Поляка та Шерегі. 

І ось зараз ці два табори боротимуться за крісло голови ОТГ та крісла депутатів у радах.

І це при тому, що голова Закарпатської ОДА Олексій Петров нещодавно розповів одному з видань області, що Слуги Народу бачать Рідне Закарпаття політичними партнерами. Зі слів Петрова "Довіра" в парламенті головує синхронно зі Слугами Народу. Слуги Народу та Рідне Закарпаття мають намір створити коаліційну більшість в майбутній обласній владі. 

Тепер виникає питання, чи буде Олексій Петров, як лідер Слуг Народу (перший номер в списку в облраду) домовлятися зі своїми політичними партнерами від Рідного Закарпаття, щодо висунення єдиного кандидата на голову Виноградівської ОТГ.  Якщо цього не станеться, то ми можемо бути свідками серйозного протистояння між потенційними партнерами, яке навіть може коштувати майбутньої коаліції в облраді.

Василь Поляк для Prozak.info

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com