Цього року нажруся нормально - Михайло Кополовець розповів, як святкуватиме Новий рік

Цього року нажруся нормально - Михайло Кополовець розповів, як святкуватиме Новий рік

"Я не зраджую своїй традиції – усі свята проводити в сімейному колі. Лише один раз відхилився від курсу – пішов у ресторан, викинув купу грошей. У якийсь момент осінило: я ж покинув батьків. Сидів і думав: що я тут роблю? Це ж таке свято, це Новий рік, і батьки мої вже немолоді, а я заплатив 150 євро, щоб сидіти із посторонніми людьми у якомусь незрозумілому пафосі, як ідіот…"
Понад 50 млн гривень виділять з бюджету Закарпаття в 2018 році  на спорт

Понад 50 млн гривень виділять з бюджету Закарпаття в 2018 році на спорт

Головному розпоряднику коштів у проекті обласного бюджету на 2018 рік передбачено видатки у сумі 51 530,0 тис.грн., з яких на фінансування галузі  „Фізична культура і спорт" – 50 730,0 тис.грн. і галузі „Соціальний захист та соціальне забезпечення" – 800,0 тис.грн. У вищезазначених обсягах для проведення капітальних видатків за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) передбачено 781,0 тис. гривень.
Міжнародний турнір з кік-боксингу "IPPON OPEN". ВІДЕО

Міжнародний турнір з кік-боксингу "IPPON OPEN". ВІДЕО

В Ужгороді стартував міжнародний турнір з кік-боксингу "IPPON OPEN", участь в якому візьмуть спортсмени з чотирьох країн: Угорщини, Словаччини, Чехії та України. Змагання триватимуть 15 та 16 грудня, вхід безкоштовний.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com