• 7

    В Ужгороді відбувся Кубок області з більярду

    Минулими вихідними в Ужгороді відбувся Кубок Закарпаття з більярдного спорту. У змаганнях серед чоловіків на призи клубу «Максімус» цьогоріч взяли участь 28 спортсменів з Ужгорода, Виноградова, Хуста, Тячева, Мукачева та Сваляви. Учасники змагалися за системою комбінована піраміда.

  • DSCN1543

    На Закарпатті “Леви” і “Лісоруби” зіграли американський футбол

    Закарпатська команда з американського футболу - «Лісоруби» 25 липня приймала в себе львівських «Левів». Гра і тривала у підніжжі Невицького замку.

  • 20150725_130354

    На Закарпатті вдруге провели спортивний фестиваль (ФОТО)

    25 липня на Ужгородщині відбувся спортивний фестиваль «Середнє приймає друзів». Організований він представниками новоствореної  ГО "Нове покоління смт. Середнє" - братами Євгеном та Анатолієм Щербеями. Всебічну підтримку в організації цього свята їм надали президент “Ужгородської Федерації Єдиноборств” - Євген Молнар, засновник команди "STREET WORKOUT UZHGOROD" - Владислав Рущак та голова смт Середнє - Емеріх Крицкій. 

  • sabo_1

    Легендарний Сабо дивується, що в "Говерлі" 14 киян

    Екс-тренер київського "Динамо", легендарний закарпатський футболіст Йожеф Сабо дивується ситуації в ужгородській "Говерлі", у якій майже немає закарпатців.

"Говерла" знову грає внічию

"Говерла" знову грає внічию

"Говерла" зіграла в другому турі нового сезону. Суперником ужгородців була полтавська "Ворскла". Перший тайм проходив при повному домінуванні «Ворскли». На 21-й хвилині одна з численних атак закінчилася голом, відкрив рахунок Ковпак — 0:1. Зовсім по-іншому почався другий тайм. Ужгородці пішли відіграватися і моменти вже почати виникати біля воріт «Ворскли». В одному з них у штангу влучив Хльобас, а вже у наступному Дмитро зіграв на добиванні — 1:1. Нічия стала для "Говерли" четвертою поспіль у матчах Прем’єр-ліги.
"Говерла" вдев’яте прийме "Ворсклу" в Ужгороді

"Говерла" вдев’яте прийме "Ворсклу" в Ужгороді

У суботу «Говерла» в рамках 3-го туру Прем’єр-ліги приймає «Ворсклу». У попередньому сезоні матч в Ужгороді закінчився внічию — 0:0, у Полтаві перемогли господарі — 2:0. Загальна статистика зустрічей в УПЛ: +2=5–9. Початок матчу о 17.00. За прогнозами синоптиків, в суботу очікується спекотна погода до +35, можливі грози.
Дві бронзи на юнацькому ЧУ з боксу

Дві бронзи на юнацькому ЧУ з боксу

Минулого тижня в Тернополі проходив Чемпіонат України з боксу серед юнаків 1999 –2000 р.н. У змаганнях взяловиступили понад 250 спортсменів із різних областей держави. Закарпаття представляли дев’ятеро кращих боксерів краю в цій віковій категорії. У підсумку Віталій Ковач та Юрій Кузьма додому привезли «бронзу».
Закарпатські волейболістки стали Чемпіонами Європи

Закарпатські волейболістки стали Чемпіонами Європи

На початку липня у Франції відбувся чемпіонат Європи з волейболу серед спортсменів з порушеннями слуху. Жіноча збірна України виграла золоті нагороди. За команду грали дві представниці Закарпаття — Марія Бадида та Карина Балог. У фіналі наші спортсменки обіграли збірну Росії — 3:0. Чоловіча збірна виборола бронзові нагороди, у її складі грав закарпатець Іван Янцо.
За тиждень в Ужгороді пройде Чемпіонат з гімнастики

За тиждень в Ужгороді пройде Чемпіонат з гімнастики

З 29 липня по 2 серпня ужгородський СК «Юність» прийматиме Чемпіонат України з художньої гімнастики. Учасники змагань — збірні команди областей в індивідуальних і групових вправах. За результатами змагань буде визначено склад збірної України, яка виступить на Кубку світу в Будапешті (5—9 серпня), а потім і на Чемпіонаті світу у Німеччині (7—9 версеня).
Ультрас "Говерли" прозвали свою команду ФК "Оренда"

Ультрас "Говерли" прозвали свою команду ФК "Оренда"

У порівнянні з минулим чемпіонатом «Говерла» змінилася майже повністю. Кількість орендованих гравців з київського клубу вражає — 12 футболістів! Крім юнаків з Динамо-2 це Чумак, Люлька, Хльобас та Цуріков. На останній прес-конференції В’ячеслав Грозний повідомив, що «Говерлу» покинув навіть вихованець клубу Олександр Надь, який 11 років відіграв за рідний клуб. Орендовані гравці - основа бізнес-плану з повернення боргів. Більше в сюжеті програми "ПроФутбол".
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com