Закарпатці вже можуть подавати проекти для розвитку міста

Закарпатці вже можуть подавати проекти для розвитку міста

3,5 млн. грн. в мерії виділять наступного року на проекти ужгородців. Це стало можливим завдяки запровадженню механізму громадського бюджету. Як це працюватиме, хто, коли та як зможе подавати ідеї, аби отримати на них фінансування, та хто вирішуватиме долю мільйонів читайте за посиланням.
Закарпатська кава від ProZak.info

Закарпатська кава від ProZak.info

  Наш ранок традиційно розпочинається з кави і саме тому ми такі бадьорі й життєрадісні. Пам'ятайте, що ProZak - кращий інформаційний антидепресант, тому заглядайте на нашу сторінку і завжди заряджайтеся позитивом. Нехай сьогодні все буде саме так, як захочете ви. Гармонії вам, радості, задоволення собою, і неодмінно хорошого кавування!
Мукачівський соцзахист не хоче брати на облік переселенців з Ізюма

Мукачівський соцзахист не хоче брати на облік переселенців з Ізюма

22 роки пані Олена пропрацювала вчителькою початкової школи. Все своє життя вона віддано присвятила роботі. Разом з чоловіком виховують трьох дітей. Коли почались бойові дії на сході України, сім’я вимушено покинула місто Ізюм. Родина втратила свій будинок, все майно. З першого погляду для держслужбовців – буденна історія переселенців. Але чиновники відмовляють у поновлені довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб навіть враховуючи ті обставини, що дані посвідки вже видавалися Управлінням соціального захисту населення Мукачівської районної державної адміністрації.
Закарпатська кава від ProZak

Закарпатська кава від ProZak

  Ранок задає настрій усьому, чим займаємося протягом дня. Саме тому у вівторок і четвер ми встаємо раненько і готуємо для вас запашну закарпатську каву. У її складі саме ті компоненти, які мотивують до хороших справ, надихають на нові звершення і, звісно ж, задають ритм прийдешньому дню. Читайте нашу постійну рубрику і вангуємо - все складатиметься якнайкраще!) Гарного вам четверга!
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com