image

Яка професія сьогодні найбільш затребувана (ДОСЛІДЖЕННЯ)

У рейтингу спеціалістів, які стабільно користуються попитом у роботодавців навіть у часи кризи, перші позиції незмінно посідають менеджери з продажів. 

Цих фахівців радо залучають до своїх команд компанії різних галузей. І це не дивно, адже ці співробітники відповідають за залучення нових клієнтів, проектів і, врешті решт, фінансів.   Міжнародний кадровий портал HeadHunterУкраїна склав портрет спеціаліста, який працює у продажах.

У третьому кварталі 2015 року найбільше пропозицій роботи було адресовано саме спеціалістам у сфері продажів. Ця тенденція спостерігається протягом тривалого терміну. На популярність цих фахівців не вплинула навіть криза.

Велика кількість пропозицій роботи для працівників сфери продаж відбилася й на показниках конкуренції. За результатами даних hh.ua, ця проф. сфера входить до ТОП-5 із найнижчою конкуренцією. На одну вакансію у продажах претендує в середньому приходиться один фахівець

Всього на сайті hh.ua розміщено більше 28 тисяч резюме спеціалістів, які бажають працювати у сфері продажу. Цікаво, що більшість з них чоловіки (68%) віком 20-30 років.  Переважна більшість спеціалістів мають суттєвий досвід роботи. Понад половину з них (57%) працюють у продажах понад 6 років.

Дані були отримані у результаті аналізу бази даних вакансій та резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua у  жовтні 2015 року.

Зображення - hh.ua.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com