image

Активісти Євромайдану здалися владі - Білецький

Громадський активіст, журналіст Павло Білецький звинуватив активістів Громадського конвенту Ужгородського Євромайдану в тому, що вони "здалися" владі.

"Сьогодні побував на уривку прес-конференції, на якій член Конвенту Ужгорода Юрій Світлик пояснював чотирьом журналістам, чому він із Конвентом вирішив приєднатися до партії влади «Солідарність», яку, як провладну він ще недавно критикував. "Розумієте, це не поразка і не перемога, це просто життя". Серйозний аргумент!!! Але посміхнуло більше те, що Світлик просив підтримати партію і її кандидатів, бо, мовляв, у них немає грошей на білборди та сіті-лайти з листівками. І це при тому, що увесь Ужгород на 70% завішений якраз рекламою «Солідарності» та їхнього потенційного кандидата "мера-сталевара".

По-друге, як колишній учасник "Самопомочі", я чудово, знаю, що навесні Юрій Світлик з Павлом Гомонаєм їздили у Львів і зустрічалися з куратором Самопомочі Романом Кізимою, аби очлоити тут в Ужгороді й області загалом Самопоміч. По це розповідав і сам координатор розвитку місцевих осередків Самопомочі Роман Кізима.

Та мабуть найголовніше і найцинічніше — перебуваючи у Люстраційному комітеті Закарпатської області, її учасники, які нині сиділи у прес-клубі як кандидати у депутати від «Солідарності», підписали так званий меморандум, що протягом двох років не будуть іти у владу. Це була весна 2014 року. Нині на дворі 2015 рік. Саме тоді через присутність у виконкомі міськради (владі) було виключено з комітету «атошника» Івана Белецького. Інші ж плюнули і пішли далі... Принципова команда, словом!", - написав Павло Білецький у соцмережах.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com