image

Андріїв пішов від Балоги до Ланя

Потенційний кандидат в мери Ужгорода, екс-регіонал Богдан Андріїв вирішив не йти в мери за підтримки партії ЄЦ Віктора Балоги, а переметнувся до партії «Відродження», якою в Закарпатті опікується нардеп Михайло Ланьо.

Як стало відомо нашому кореспонденту із штабу Богдана Андріїва, заступник мера Ужгорода, колишній «регіонал» Богдан Андріїв подає документи в мери Ужгорода від партії «Відродження».

До цього Андріїв заручився підтримкою на виборах від партії Віктора Балоги Єдиний Центр. Однак в останній момент прийняв рішення йти від партії Михайла Ланя.

Як повідомляють джерела в штабі Андріїва, готується схема з «купівлі голосів». Штаб готовий виділити на ці цілі по 500 грн. за голос. Чи це будуть продуктові набори, чи конверти з грошима, поки не відомо.

Сьогодні ж Єдиний Центр дійсно оголосив, що не висуватиме кандидатуру на посаду мера Ужгорода.

Про це сьогодні, 22 вересня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомила керівник міської організації ЄЦ Ярослава Гасинець.

Як ми повідомляли, Віктор Балога та Михайло Ланьо є опонуючи ми сторонами у так званому Мукачівському збройному конфлікті.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com