image

Балога: Порошенко з Медведчуком та бандитами в Закарпатті роблять вибори разом

Лідер Єдиного Центру Віктор Балога звинуватив президента України Петра Порошенка в тому, що він разом з Віктором Медведчуком та бандитами в Закарпатті хочуть "поставити в стойло аборигенів".

Про це Балога написав у соцмережах.

"Дивлячись на те, як проходять вибори на Закарпатті, кому належать франшизи на технологічні проекти, хто йде у списках різних партій, можу сказати одне: в області відбулася солідаризація Порошенка з Медведчуком та місцевими бандитами з метою, як вони кажуть, поставити в стойло аборигенів.

Сьогодні я абсолютно переконаний, що 11-го липня було покладено старт виборчій кампанії. Чомусь у ті дні Мукачево не сходило з телеекранів і шпальт газет, кожен "політолог" і "експерт" став великим спеціалістом по Закарпаттю.
Пройшов час і все стало на свої місця. Спікери, які розганяли тему, виявилися давно купленими Банковою. ЗМІ, які тоді надали резонансу бандитським розборкам в "Антаресі", сьогодні вперто не помічають не менш резонансних подій, таких як заворушення в ромському таборі, холоднокровне вбивсвто молодого хлопця кандидатом в дептуати від "Солідарності". Вони не бачать професійного кіллера Ситара в списках "Відродження", хоча це те ж саме, якби після відсидки Пукач пішов у Верховну Раду за списком партії Литвина.

Великі "спеціалісти з контрабанди", яким заплатили за кожне їхнє слово, не бачать, як цей "бізнес" процвітає зараз.
Влада зайшла настільки далеко, що уклала союз з Медведчуком, щоб не дати нам перемогти на Закарпатті. А за таке самодурство їм доведеться розраховуватися інтересами держави десь на переговорах у Мінську.

І те саме відбувається по свій країні. Вчорашні "регіонали" йдуть у списках "Солідарності", корупціонери і хабарники наймаються на службу новій владі, схеми процвітають, простих українців не бачать і не чують.

Людьми у владі рухають лише два інстинкти - страх і жадібність. Вони змусили цю владу порушувати закон на виборах в Чернігові. Сьогодні страх і жадібність змушують їх укладати союз з криміналітетом, "регіоналами" і Медведчуком. Жадібність і страх - це те, що погубить цю владу, як і попередню. І відбудеться це дуже швидко", - написав Балога.

Напередодні деякі ЗМІ, які лояльні до влади в Закарпатті, розповсюдили статтю про те, що за списками Єдиного Центру в ради йдуть представники криміналітету.

Окрім того, керівник департаменту Інформаційної діяльності Закарпатської ОДА, давній речник губернатора Геннадія Москаля Ярослав Галас в одній з телепрограм оприлюднив факт, що за списками Єдиного Центру в раду йде кримінальний авторитет Володимир Паульо "Чалий".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com