image

Балога назвав Україну "жебрачою країною"

На своїй сторінці у соцмережі закарпатський політик Вікто Балога розкритикував радясть уряду щодо списання кредиторами 4 мільярди доларів боргу України. При цьому Балога назвав Україну "жебрачою країною".

"Зараз Яценюк і Яресько на спеціально скликаному позачерговому засіданні уряду розказують про списання частини зовнішнього боргу. Говорять з таким пафосом, ніби Україна заробила ті жалюгідні 4 млрд. Яресько добалакалася до того, що назвала цю поступку «великою історичною подією в житті України». Звісно, добре, що кредитори простягнули руку допомогу жебрачій країні, яку давить тягар війни. Однак шмарклі радості уряду тут явно недоречні: хай би Яценюк і команда заливалися сльозами щастя від результатів реформ, а не чужої милості", - написав Балога.

Нагадаємо, що Віктор Балога був на високих посадах в органах центральної влади і ніс відповідальність за розвиток "жебрачої країни".

Нагадаємо також, що сам Віктор Балога жебрацтвом не страждає: має величезні маєтки, їздить на дорогих автомобілях і навіть носить годинник за кілька десятків тисяч доларів. При цьому, ЗМІ неодноразово зазначали, що в декларації Віктора Балоги не зазначено ні майна, ні землі, ні великих доходів.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com