image

Балога наполягає: перестрілка в Мукачеві була спланованою акцією

Закарпатський нардеп Віктор Балога і далі переконаний, що перестрілка в Мукачеві була чітко спланованою провокацією.

Про це Віктор Балога написав у соцмережах.

"Влада погрожує «Правому сектору» довічними термінами за перестрілку в Мукачеві. Я їх не захищаю, всі вони повинні нести відповідальність перед законом. Як і повинні відповідати міліція та криміналітет, які і сьогодні займаються виготовленням та продажем наркотиків і кришуванням грального бізнесу. Керівництво силового блоку в області змінилося, але питання виникають лише до «Правого сектору». Міліція і бандити – недоторкані.

Дивує і те, що при цьому влада не погрожує довічним ув’язненням сепаратистам, які катують і вбивають наших співвітчизників. Що дії «беркутівців», які знущалися над активістами Євромайдану, кваліфікують як «Перевищення влади або службових повноважень». Що у розв’язанні війни, за версією Генпрокуратури України, винен керівник Генштабу російської армії, а не політична верхівка Кремля.

Дивно, що за якийсь рік ті, хто першими пішли на фронт, а перед тим допомогли цій владі прийти у свої кабінети, стали для держави більшими ворогами, ніж озброєні сепаратисти. Після цього важко не повірити у версію, що перестрілка в Мукачеві була добре спланованою провокацією задля дискредитації всього добровольчого руху", - написав Балога.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com