image

Чи потрібент Ужгороду громадський бюджет, - дискутуватимуть на круглому столі

25-го лютого о15.00 в ужгородській міській раді відбудеться круглий стіл «Громадський бюджет. Реалії та перспективи запровадження в м. Ужгород». 

Про це повідомляють органзатори заходу на сторінці у Фейсбуці.

Захід має на меті підняти експерту дискусію, щодо впровадження партиципаторного бюджету в Україні, залучити громадськість, місцевих активістів, депутатів різних фракцій до обговорення проблем та перспектив розвитку проекту, а також дати старт роботі ініціативної групи з розробки проекту положення "Громадський бюджет у м. Ужгород".

До участі у круглому столі запрошуються: депутати, працівники міської ради, науковці, громадські активісти та всі зацікавлені.
Формат заходу включає презентацію досвіду впровадження партиципаторного бюджету у містах України та обговорення концептуальних засад функціонування громадського бюджету в м. Ужгород.

Партиципаторний бюджет (громадський бюджет) - це нові можливості для мешканців міста, це механізм, за допомогою якого, ужгородці зможуть використовувати частину бюджету на реальні потреби населення: ремонти шкіл, створення зон відпочинку чи реалізації власних міських проектів!

Круглий стіл проходить за підтримки польсько-української фундаціі співпраці ПАУС.

Один з ініціаторів круглого столу, депутат міськради Микола Сюсько повідомляє, що одним із доповідачів круглого столу буде Жовнір Роман Сергійович заступник директора - начальник бюджетного управління департаменту фінансової політики Черкаської міської ради. Черкаська міська рада - одна з перших в Україні впровадила партиципаторний бюджет.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com