image

Депутат від "Самопомочі" призупинив членство в партії через "п'яний інцидент"

"Самопоміч" призупинила членство в партії депутата Мукачівської міськради Юрія Кравчука на період розслідування "п'яного інциденту" за його участі

Про це повідомив колега Юрія Кравчука, депутат Мукачівської міськради від "Самопомочі" Богдан Фекете.

"До відома громади міста. 
Мукачівський міський Осередок ПП «Об’єднання «Самопоміч», зважаючи на події які відбулися 1-го травня 2017 р., з нашим колегою, Юрієм Кравчуком та активно обговорюються в деяких блогах, враховуючи соціальну напруженість навколо цього питання та намагання окремих осіб надати такому прикрому випадку «політичного забарвлення», повідомляє наступне:
- Участь Юрія Кравчука у даному інциденті і сам факт такого випадку є неприпустимими і категорично засуджуються нами. Вважаємо що така поведінка є неприйнятною для члена нашої партії.
- Осередок отримав письмову заяву з проханням призупинити членство у партії до завершення слідства, і рекомендував розглянути дану заяву на виконкомі обласної організації ПП «Об’єднання «Самопоміч»", - йдеться в повідомленні Богдана Фекете.

Як ми повідомляли, депутат Юрій Кравчук потрапив в "п'яний інцидент" у Мукачеві і поліція оприлюднила відео з інциденту.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com