image

Москаль має компромат на заступника керівника митниці (ДОКУМЕНТИ)

Геннадій Москаль з’ясував біографічні дані Андрія Кримського, котрого голова Державної фіскальної служби Роман Насіров із грубим порушенням процедури 29 квітня призначив заступником начальника Закарпатської митниці.

– У 2004 – 2005 році Кримський працював на Львівській митниці у відділі дізнання, – заявляє Г.Москаль. –  Займався тут махінаціями, продавав протоколи про порушення митних правил. Останній випадок – у 2005р. інспектор митного посту «Мостиська» вилучив у громадянина велику суму валюти, яку той незаконно перевозив через кордон, і передав матеріали інспектору відділу по боротьбі з контрабандою Кримському для оформлення протоколу про порушення митних правил. Кримський валюту розділив між собою й порушником, а протокол не склав, за що й був звільнений. Після цього він став «рішалою» й «тягалою» на митному посту «Рава-Руська».

У квітні цього року нардеп від Закарпаття В.Пацкан фіктивно, всього на тиждень, бере Кримського у Верховну Раду своїм помічником. Робиться це тільки для того, щоб Кримський швиденько отримав статус держслужбовця в обхід Закону про очищення владу та Закону про засади запобігання та протидії корупції. 26 квітня Насіров усього на два(!) дні призначає Кримського на стажування в Закарпатську митницю, а 29 квітня (за два дні до вступу в силу Закону «Про державну службу» в новій редакції) призначає його заступником начальника Закарпатської митниці. Дводенне стажування було призначено з грубим порушенням процедури – без подання начальника митниці голові ДФС та без погодження департаменту ДФС по боротьбі з контрабандою. А призначення на посаду заступника начальника відбулося без звіту стажиста й відгуку керівника. Це значить тільки одне – Верховна Рада і ДФС використовує тіньові схеми призначення на роботу й  продає свої посади. Чітко зрозуміло, що Насіров призначив Кримського на Закарпаття тільки з однією метою – щоб той тягав через кордон фури з сигаретами й іншу контрабанду. Це не мова ультиматумів, яку мені приписують, а мова фактів! За такі речі нардеп Пацкан має скласти депутатські повноваження, а голова ДФС Насіров піти у відставку.

Про інші махінації та спроби ДФС відновити контрабанду через Закарпатську митницю буде повідомлено пізніше.

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com