image

Закарпатський губернатор Москаль повідомив про фейкову сторінку

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що хтось у соціальній мережі Фейсбук створив його фейкову сторінку.

«Кілька днів тому у Фейсбуці створили фейкову сторінку з якоюсь «ужгородською спільнотою» й прив’язали до мене. Зараз там від мого імені друкують заяви, анонси, звинувачення, наїзди, а далі, мабуть, підуть сканворди, анекдоти, рецепти, прогнози і так далі. Не дуже маю часу на інтернет, то тільки тепер побачив це «творіння». Ну, хтось ніяк не може змиритися, що область уже не його, що ніхто на поклон не йде, всюди повний ігнор, словом – «нянько в депресії». Тому й запускаються всякі «технологічні» дурниці й дрібні капості. На інше розуму не вистачає.

Сторінку хочуть спочатку розкрутити, а далі будуть друкувати всяку дурню й розповсюджувати по своїх кишенькових ЗМІ з посиланням «як заявив Москаль». Повідомляю, що не маю до цього ніякого відношення. У мене є своя сторінка у фейсбуці, на якій зараз пишу, і персональний сайт www.moskal.in.ua А всякі фейки (вони й далі будуть, вибори ж скоро) – це від місцевих рогулів із політики, які вийшли з села, але село з них так і не вийшло», - написав Москаль на своїй офіційній інтернет-сторінці.

Як нам стало відомо, у мережі Фейсбук дійсно створена сторінка «Москаль та Ужгород єдині», яку вподобало вже близько 100 користувачів. Скоріше за все, цю сторінку створено кимось із потенційних кандидатів у мери Ужгорода на найближчих виборах у жовтні.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com