image

Пацкан не ображав Найєма через Мукачево

Закарпатський нардеп Валерій Пацкан переконує, що він не мав намір ображати свого колегу нардепа Мустафу Найєма через мукачівські події.

"Шановні колеги, на інформаційному сайті «Публичные люди» з’явилася інформація про те, ніби я в ток-шоу «Люди. Hard talk з Наталією Влащенко» звинуватив свого колегу, партнера по фракції «Блок Петра Порошенка» у парламенті в причетності до наркоторгівлі у Закарпатській області.

Повідомляю, що Мустафу Найема я в подібному не звинувачував і не міг звинуватити, оскільки ніколи не чув подібної інформації. Ім’я Мустафи я згадував лише в контексті розслідування Мукачівського конфлікту 11 липня. Як відомо, тоді народний депутат був у місті та отримав оперативне відео з місця інциденту. Нас, членів ТСК, цікавило, як саме Найем отримав цей запис, тому ми й запросили його на зустріч.

В самому тексті згаданої інформації про наркотрафік немає жодного слова. «Наша ТСК допитувала Михайла Івановича Ланьо, Віктора Івановича Балогу і нашого колегу, народного депутата Мустафа Наєма, який в той час опинився там на місці і отримав невідомо як те відео, з дозволу керівництва МВС України, з дозволу пана Авакова…», - наводить видання мої слова.

Щиро сподіваюся, що це неправдиве повідомлення на сайті з’явилося через помилку відповідального за стрічку новин журналіста, а не з наміром внести розлад між членами парламентської більшості", - написав Валерій Пацкан в соцмережах.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com