image

Поствиборна Поляна: Поліція не може протистояти бандитам

Після виборів голови та депутатів об'єднаної територіальної громади з центром в курортному закарпатському селищі Поляна тут вкрай напружена ситуація з бандитизмом

Як ми повідомляли, сама кампанія в Полянському кущі була вкрай напружена. Тим не менше, екс-регіоналу Іванові Дрогобецькому за рахунок великої кількості голосів із селища Поляна, де він зараз головує, вдалося перемогти екс-регіонала Михайла Капустея з села Голубине. 

Тим не менше, як розповідають нашому виданню мешканці Поляни, ситуація тут тільки загострилася. Команда нардепа від фракції "Відродження" Михайла Ланя, яка підтримувала Капустея, не має наміру чесно визнати поразку. Зі слів очевидців, на першій же установчій сесії в Поляні сталася бійка, яку влаштували "бандити з команди Ланя". "Бійок було кілька, а потім бандити влаштували дебош в центрі Поляни, лякаючи мешканців села та відпочиваючих", - пишуть мешканці села Поляна.

При цьому, поліція просто стояла осторонь.

Зі слів мешканців Поляни, все це негативно впливає на імідж курортного селища, де наразі вже з'їжджається багато туристів для святкування Новорічних свят. 

Згодом стало відомо, що поліція таки почала розслідування інциденту з бійкою, однак це розслідування гальмується. 

Селяни незадоволені діями поліції, але не мають наміру звертатися до керівництва ні обласної поліції, ні обласної влади, бо не довіряють їй.

"Тут все "схвачено", місцева поліція під бандитами, а обласна влада і поліція не хоче псувати стосунки з нардепом Ланьом, з яким вони зараз змушені дружити через коаліційну угоду БПП та "Відродження" в облраді. У нас надія лише на центральні органи влади та керівництво центральної Нацполіції, яка повинна хоча б тимчасово відсторонити місцевих поліцаїв і ввести нове незалежне керівництво поліцією, яке б не боялося бандитів Ланя", - пишуть мешканці Поляни.

 Наразі ситуація напружена і фактично не контрольована. Про банди у Свалявському курортному районі вже розповідалося багато, однак немає жодних рухів щодо приструнення молодиків. Все це вкрай негативно впливає на імідж туристично-рекреаційного району Закарпаття.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com