image

Саакашвілі в Ужгороді говорить, як змінити країну

«Ми повинні сказати: досить, 20 років пройшло і все. Годівничку забрали», - у промові Саакашвілі досить багато саркастичних висловлювань, що ужгородцям, безсумнівно, подобається. 

Про це політик говорить під час Антикорупційного форуму в Ужгороді. До початку форуму він зустрівся з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем і під час виступу досить часто наводив приклади з регіону.

"Ваш регіон має такий великий потенціал, але треба вміти використовувати ці умови. І це стосується багатьох областей Західної України. Як можна в Ужгороді не мати аеропорту? – дивується Саакашвілі. - І кому до цього є справа в Києві?  - Що такий великий туристичний край не має аеропорту".

Україна не може бути найбіднішою країною, вважає політик. Це зрада. В України є все, крім керівництва. Рух за очищення – це не партія.

"У мене набагато вищі амбіції, ніж посада Прем’єр-міністра. І Порошенко може бути спокійний, на його посаду теж не зазіхаю. В Україні треба змінити правила гри. Я впевнений, що в Україні є люди, які можуть змінити країну", - зазначає політик. 

Питання розвитку – це питання національної безпеки й виживання держави. Сьогодні не можна розвиватися повільно. Україна за своєю природою сьогодні – це новий Китай у Європі.

Існують дві України: одна – ті, хто сидять на Банковій, і вони думають, що всі повинні служити їм. Інші ті, хто стояв на Майдані.

Людину, яка довго була при владі – не підпускайте далі, бо це діагноз. Доки бізнес і політика – одне і те ж - не буде ні політики, ні бізнесу.

Сьогодні "Рух за реформи" збирає підписи, шукає ініціативних людей. Саакашвілі закликав закарпатців вступати до Руху. Після виступу він відповідав на запитання . Серед іншого політика, запитали і про те, чому вінвиїхав з Грузії і куди буде їхати після України. Саакашвілі розповів, що за час його керівництва ВВП в Грузії зросло учетверо. На посаду він прийшов ні з чим, і пішов ні з чим. 

Спільно з політиком на зустріч із Закарпатцями приїхали Валерій Пекар, Василь Гацько, Світлана Заліщук, Саша Боровік, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Володимир Федорін,  інші лідери руху, а також співачка Руслана

Однак найбільше зацікавлення, безсумнівно, викликав виступ Саакашвілі, тому після того, як він завершив промову, більшість закарпатців покинули залу. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com