image

Синишин позбувся посади голови Ужгородської РДА

Анатолій Синишин майже три роки керував Ужгородською райдержадміністрацією

Президент України Петро Порошенко нарешті підписав закон про призначення на посаду голови Ужгородської РДА Еріки Кинєв. 

Поки що з випробувальним терміном 3 місяці.

Останні три роки цією РДА керував Анатолій Синишин. У політику він прийшов, коли мером був Сергій Ратушняк у першу свою каденцію. Синишин згодом очолив Фонд комунального майна міста. Згодом Синишин був заступником голови Ужгородської РДА. Але у 2006 році почав займатися приватним бізнесом і заснував альянс "Рідний Ужгород".

Анатолій Синишин у політиці ніколи не висовувався. У нього не було жодних яскравих виступів. Але в той же час Синишин збагачувався. Навіть по декларації у нього записано купа земельних ділянок, будинки, квартири і... літак. 

У той же час, Синишин, маючи великі статки, ніколи ними не ділився: не займався ні благодійною діяльністю, не підтримував спорт чи мистецтво. Синишин був занадто егоїстичним, не був політично відданим і,і можливо, це був один із аргументів, чому його звільнили з посади голови РДА. 

Що стосується призначеної на посаду голови Ужгородської РДА Еріки Кинєв, то вона в політиці була мало. Колись входила до партії "Наша Україна" і була кандидатом в депутати обласної ради.

Вона з села Середнє. Досі працювала юристом в будівельній компанії "Резорт Інвест Девелопмент".

29340047_1814490928645545_3627817944169316352_n

Задекларовані статки не є високими. Має невелику квартиру в Ужгороді і будинок в Середньому. Є також земельна ділянка на Міжгірщині. А от чоловік Еріки володіє багатьма земельними ділянками у Середньому. 

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com