image

В Ужгороді нищать символи екс-влади

В Ужгороді не залишилося символів тоталітарної влади. Всі Леніни вже давно «впали». Це трошки затрудняє  піар для молодих партій. Однак партія «демократичний Альянс» таки знайшла можливість помститися минулому.

Активісти «Демальянсу» прийшлим сьогодні до центра Ужгорода, де  4 роки тому на День Незалежності на перехресті вулиць Корзо та Волошина було встановлено таке собі «Послання в Майбутнє».

Це була капсула з побажаннями майбутньому поколінню ужгородців від ужгородців нинішніх. Капсулу повинні були відкрити через 20 років, тобто в 2031 році.

Але капсулі з посланнями не повезло, бо ініціатива її встановлення виходила від «Молодих регіонів»

Активісти «Демократичного Альянсу» сьогодні прийшли зі своїми партійними прапорами і флексом «героїчно» спиляли символіку «Молодих регіонів» з плити капсули!

Таку акцію навіть громадські активісти, які активно боролися з минулою владою, назвали чистої води політичним піаром напередодні виборів.

«Побачила пост про те, що на "хресті" (Корзо-Волошина) нарешті виконають рішення виконкому і демонтують регіоналівську "капсулу часу". Зібралася за 2хв., сіла на велосипед і приїхала подивитися на цей історичний момент.

На "хресті" о 12:00 тільки журналісти і "три каліки" (як прийнято називати малолюдні акції). Потім прийшли ініціатор акції з флексом і двома прапорами (картина пічальна). Як виявилося, нічого не демонтують тільки підпиляють напис "Партія регіонів". Шум флексу привертав увагу зівак. Але коли люди дізнавалися, що весь концерт тільки для того, щоб трохи підпиляти ту капсулу, то з обуренням йшли геть.

Особисто я теж вважаю, що це зроблено тільки для піару, бо:

1. Більше прапорів, ніж виконавців;

2. Замість того, щоб зробити все на 100%, зробили на 2%;

3. Журналістів більше, ніж учасників акції.

При всій повазі до ‪‎ДемАльянс, в Ужгороді ця партія постійно робить, м'яко кажучи, дурниці», - написала громадський активіст Євромайдану Ужгорода Юлія Дуб.

Фото зі сторінки у "Фейсбук" Юлії Дуб.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com