image

Як майбутні мери обливають один одного брудом

В Ужгороді напередодні другого туру мерських виборів застосовують брудні виборчі технології. 

Агресивною є виборча кампанія кандидатів на пост Ужгородського міського голови, інформує  ОПОРА. Так, за висновками громадської мережі акцент як з однієї, так і з другої сторони, робиться на явно негативних рисах та "темних" епізодах із життя й політичної діяльності Сергія Ратушняка та Богдана Андріїва.

Кандидат Андріїв, який є чинним секретарем міської ради Ужгорода та представником партії "Відродження" "постраждав" від наближеної до опонента газети "РІО", де було подано його діяльність без альтернативної позиції, але у явно негативному контексті.

Застосовано і прямі висловлювання сергія Ратушняка, також опубліковані у випуску.

Така ж сама ситуація із газетою "Наш Ужгород", однак там негатив стосується вже опонента Андріїва – Сергія Ратушняка. До слова, ця газета розповсюджується і у агітаційних наметах кандидата від "Відродження". На шпальтах в деталях і з коментарями перераховано ряд конфліктів, в яких було помічено ратушняка, зокрема мова йде про побиття жінок та навіть вагітної ужгородки.

Також "на контрасті" подано думку Ратушняка про тих чи інших осіб,наведено вислови спочатку про підтримку, а далі – про критику їх дій. Чи навпаки.

У хід пішли і соціальні мережі. Богдан Андріїв негативно охарактеризував опонента на особистій сторінці у мережі, мотивуючи відмову від дебатів.

Плюс до всього, обоє масово викупили рекламну площу біл-бордів та виготовили роздатковий матеріал агітаційного характеру для поширення в наметах.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com