image

За кандидата у мери Ужгорода агітують в церкві

У капличці Святовоздвиженського собору православної церкви московського патріархату роздають агітаційні календарики за кандидата в мери Ужгорода Богдана Андріїва.

Про це у соцмережах повідомила Андріана Ортукова.

"Ситуація хвилин 15 назад: пішла я в капличку, що біля України, запалити свічку, палю я ту свічку як до мене підходить бабуся(яка там дивиться за капличкою) і дає щось в руки, я не подивилась що то і поклала в кишеню, як тіки вийшла з каплички дивлюсь,що це мені дали,а там,як ви думаєте що? А там календарик з Паном Андрієвим. Ніколи б не подумала, що церква до такого опуститься! Це взагалі не припустимо!!!! Церква має бути нейтральною!!! Я ніколи нічого на тему політики не висказувала і впринципі нейтрально відносилась до цього, але це мене просто взбісило! Не маєте куди гроші діти??? Дайте мені, я їм знайду місце у нашому Закарпатті куча дитячих будинків у жахливому просто стані, але ж ви панове депутати не звертаєте на це увагу, бо ті ж не голосують!! Совісті у вас нема. Навіть не совісті, а людяності!!!", написала Андріана.

Нагадаємо, що настоятелем собору є протоієрей отець Сидор, який дотримується поглядів щодо автономного статусу Закарпаття. Проти нього навіть порушувалися справи за сепаратизм.

У той же час кандидат в мери Ужгорода Богдан Андріїв є родом із Галичини і навіть опікувався націоналістичною партією. Щоправда, згодом був у "Нашій Україні", а ще пізніше у Партії регіонів і тепер прихильний до "Відродження".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com