image

КДК винесе рішення стосовно «Говерли» у четвер

Однією з тем, що активно обговорювалися після 20-го туру, стала суперечка між «Говерлою» та УПЛ щодо правомірності виходу на поле в матчі «Говерла» — «Олімпік» захисника Віталійса Ягодінскіса.

У попередньому матчі латвієць був дискваліфікований на три матчі за неспортивну поведінку (штовхнув четвертого арбітра). Однак, після гри з «Олімпіком» В'ячеслав Грозний заявив, що клуб не отримував щодо дискваліфікації жодних документів. У той же час в КДК запевнили, що намагалися відправити відповідне повідомлення по факсу, але оскільки факс у «Говерли» не працював, документ був пересланий електронною поштою.

Генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов: «Ми відразу зв'язалися з представником клубу, якому повідомляли, що відправляємо їм факс від ФФУ. Там нам відповіли: «Так, добре». Коли ж ми відправляли факс, то в «Говерлі» відбувався збій зв'язку, і факс не працював. Це нормальна практика для «Говерли», повірте. Зрештою відправили електронною поштою».

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич у своєму повідомленні в твіттері стверджує, що гендиректор УПЛ лукавить. «Секретар КДК лукавить. Крім факсу у них є два способи повідомлення, жодним з них вони не скористалися». У наступному повідомленні Олександр Шуфрич написав: «Той же імейл повинен бути оформлений належним чином, чого зроблено не було».

Гендиректор УПЛ Івановповідомив також, що рішення з цього матчу буде прийнято в четвер, якщо вчасно будуть отримані всі документи. Відповідно до регламенту УПЛ, у подібних випадках, клубу загрожує технічна поразка. Оскільки «Говерла» й так програла, клуб імовірно дістане інше покарання.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com