image

"Мансіті" - "Динамо": відіграти два голи...

Сьогодні ввечері відбудеться матч у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" та київським "Динамо". Нагадаємо, у першому поєдинку, який проходив на НСК "Олімпійський" у Києві, динамівці поступилися з рахунком 1:3. Початок гри у Манчестері о 21.45. Транслює матч телеканал "Україна".

Головний тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні:
"Нам буде протистояти суперник, який не раз брав участь у матчах на такому рівні. Але матч розпочнеться за рахунку 0:0, і на своєму полі ми повинні бути кращими за "Динамо". Я виставлю найсильніший склад, тому що в цій зустрічі ми також збираємося перемагати".

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров:
"Постараємося не нервувати. Якщо вийде, то, думаю, у нас буде шанс. Гольові моменти прийдуть, якщо гравці будуть спокійними. Будемо битися за потрібний результат незалежно від результату першого матчу".

* Після першого матчу 1/8 фіналу "Манчестер Сіті" встиг виграти перший в сезоні трофей - Кубок англійської ліги. Однак в Прем'єр-лізі справи йдуть не кращим чином. Команда Пеллегріні зазнала великої поразки на виїзді від "Ліверпуля" і поділила в гостях внічию з "Норвічем". У Лізі чемпіонів вони ще ніколи не доходили до чвертьфіналу, тож є прекрасна можливість увійти в історію.

* "Динамо" ніколи не виграло у англійських клубів на виїзді.

Взаємовідносини:
ЛЧ. 2015/2016, 1/8 фіналу. "Динамо" - МС - 1:3.
ЛЄ. 2010/2011, 1/8 фіналу. МС - "Динамо" - 1:0.
ЛЄ. 2010/2011, 1/8 фіналу. "Динамо" - МС - 2:0.

ІНШІ МАТЧ ЕТАПУ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com