image

Михайло Кополовець: Кубок помилок не вибачає

Сьогодні ФК "Минай" проведе перший матч у Кубку України. З цього приводу своїми думками про участь у турнірі поділився досвідчений півзахисник команди Михайло Кополовець.

— Коли я проводив свій найкращий період у футбольній кар’єрі, виступаючи за львівські «Карпати», на жаль, траплялися випадки, коли ми поступалися на старті розіграшу Кубка України суперникам, які посідали суттєво нижчі місця в табелі про ранги. Можливо, це відбувалося через недооцінку, що негативно позначалося на бійцівських якостях, і тому в скрутну хвилину не вдавалося схилити шальки терезів на свій бік. Знаєте, у кубкових баталій свій підтекст, тут не пробачають неповаги…

— Напевно, про ці нюанси ви вже розповіли своїм партнерам по команді. З яким настроєм «Минай» вирушає на Рівненщину, де на нього чекає протистояння з «Вересом»?

— Вважаю, що нам не пощастило з жеребом, адже доводиться грати в гостях. А тут ще виникли певні кадрові проблеми: не оговтався після травми основний воротар Дмитро Бабенко, через пошкодження не зможе допомогти капітан команди Ігор Вагін, із деякими потенційними новачками ще тільки ведуться перемовини.

З іншого боку, в «Минаї» не бракує досвідчених футболістів, і ми постараємося досягнути позитивного результату. Тим більше, що у випадку перемоги зможемо в наступному раунді приймати на своєму полі опонента з першої ліги, і це сприятиме популяризації клубу.

— Чого чекають у новому сезоні від футболістів «Миная» клубне керівництво та вболівальники?

— На цю тему з клубними босами ми ще не говорили. Але плани в нас амбітні.

***

Попередній етап

17 липня, вівторок:
«Таврія-Сімферополь» - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) — 1:0.

18 липня, середа:
«Вікторія» (Миколаївка) - «Нива» (Тернопіль),
«Калуш» (Калуш) - «Буковина» (Чернівці),
«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) - «Полісся» (Житомир),
«Реал Фарма» (Одеса) - «Нива» (Вінниця),
«Нікополь» (Нікополь) - «Мир» (Горностаївка),
«Енергія» (Нова Каховка) - «Кристал» (Херсон),
«Поділля» (Хмельницький - «Металург» (Запоріжжя),
«Верес» (Рівне) - «Минай».

Попередній етап, як і наступні стадії, складається з одного матчу. Матч за участі "Минаю" відбудеться у смт Млинів (Рівненщина). Початок о 18.00.

Читайте також:

ФК "Минай" зіграє в Кубку України з "Вересом"

Стали відомі суперники ФК "Минай" у Другій лізі

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com