image

"Минай" вибачився за тренера, який образив арбітра Крістіну Козорог

Учора ФК "Минай" грав у матчі Другої ліги з рівненським "Вересом". Минайська команда програла з рахунком 1:2.

Після матчу головний тренер "Минаю" Ігор Харьковщенко образив головного арбітра матчу Крістіну Козорог.

"Чого нам сьогодні не вистачило? Дуже просто. Не вистачило кваліфікації судді. Я ніколи не говорю про суддів. Але зараз вже доводиться. Якщо жінка не розбирається у футболі. Їй треба народжувати дітей. Народжувати дітей, а не судити матчі. Розумієте? Є тонкощі в футболі, яких вони не бачать. Вони не знають, як судити в цих ситуаціях. При кожному падінні суперника, вона ставила штрафний у наш бік. При тому, що ми вивчали цю команду. Ми знали усі їхні слабкі і сильні сторони. Сильні – це те, що ви бачили. Контратаки. Вони в футбол мало грають. Вони чекають на контратаку і на стандарт. Все. Все, у що ця команда могла зіграти і все, у що зіграла. Але, дякуючи, я вже сказав, кому", – цитує Ігоря Харьковщенка прес-служба "Вересу".

У ФК "Минай" вважають, що така поведінка тренера не допустима:

"Нашим головним тренером  було допущено неприпустимі звинувачення на адресу як арбітра, так і жінок загалом. Відтак, офіційно від імені клубу хочемо принести свої вибачення головному арбітру матчу - Крістіні Козорог, а у її обличчі й всім жінкам, які мають причетність до футболу".

Прес-служба "Минаю" пояснює, що слова головного тренера були сказані на емоціях від результату поєдинку. Крім того "із Ігорем Харьковщенком була проведена виховна бесіда та вжиті штрафні санкції. Просимо комітет із етики та чесної гри Федерації Футболу України також звернути увагу на цей прецендент і винести відповідні санкції, згідно з регламентом ФФУ".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com