image

У заключний матчі року "Говерла" програє

"Говерла" провела останній офіційний матч 2015 року. У рамках перенесеного 12-го туру ужгородці приймали "Олександрію". Це була гра рівних команд, в якій більше пощастило гостям.

В першому таймі команди обмінялися голами. На 32-й хвилині олександрієць Голенков забив головою з кута воротарського майданчика після навісу Таргамадзе — 0:1. У даному епізоді непевно зіграв воротар Рудько, м’яч закотився у ворота. Вже через 5 хвилин ужгородці відповіли голом Хльобаса. Захисники команди гостей не змогли завадити, коли Дмитро увірвався до штрафної "Олександрії" — 1:1. Із 4-ма забитими голами нападник є кращим бомбардиром своєї команди. На 89-й хвилині атака "Олександрії" завершилася після удару Леонова, коли м"яч влучив у руку Лухтанова, що знаходився у межах власної штрафної. Рудько відбив удар з пенальті, однак Запорожан вдало зіграв на добиванні — 1:2.

У матчі було показано три жовті картки. Лухтанов отримав попередження за небезпечну гру (13 хв.), а Чумак за поштовх руками (44). Олександрієць Голенков побачив жовту картку за жорстку гру проти воротаря (36).

Після матчу В"ячеслав Грозний скаржився на погане суддівство. Головний тренер, зокрема, не згодний з призначенням пенальті, пояснюючи це тим, що м"яч влучив Лухтанову в руку, коли вона була притиснута. Тренер "Олександрії" Володимир Шаран вважає, що призначення пенальті було правомірним.

"Говерла": Рудько, Лухтанов, Ягодінскіс, Люлька, Кутас, Гемега, Кузик, Цуріков, Чумак, Хльобас, Сергійчук (Хобленко 58). Запасні: Бабенко, Ряшко, Гончар, Іванов, Каверін, Худобяк.

6 — Удари — 10
3 — Удари у створ — 4
1 — Кутові — 4
1 — Оффсайди — 4
2 — Попередження — 1

Матчі Чемпіонату відновляться 5 березня, ця дата є базовим днем проведення 17-го туру, в якому "Говерла" має зіграти на виїзді з "Металургом".

12-й тур

3 грудня, четвер: «Шахтар» — «Карпати» — 3:0.

4 грудня, п’ятниця: «Металург» — «Динамо» — 6:0.

5 грудня, субота: «Ворскла» — «Зоря» — 0:2, «Говерла» — «Олександрія» — 1:2, «Дніпро» — «Волинь» — 0:1.

6 грудня, неділя: «Сталь» — «Олімпік» (14.00. «Футбол 1»), «Металіст» — «Чорноморець» (17.00. «Футбол 1»).

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com