image

Карпати перемагають Галичанку (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

У п"ятницю відбувся перший матч 5-го туру між львівською "Галичанкою" та "Карпатами". Ужгородська команда перемогла з невеликою різницею 28:25. Гра проходила у Львові.

Упродовж усього матчу "Карпати" вели в рахунку тримаючи "Галичанку" на відстані у кілька голів. У першому таймі ужгородки володіли суттєвою ініціативою і на перерву команди пішли за рахунку 11:15. В другому таймі господарі майданчика прагнули відігратися, однак після того як Смолінг та Туркало схибили при виконанні пенальті, ужгородки вмить відповіли забитими голами. Далі перехвати від Мигович та підбори м'яча біля воріт суперника від Цубини, і "Карпати" продовжують диктувати стиль гри. На останніх секундах Іванна Мигович виконала кидок, який завершився голом, проте фінальна сирена була на долю секунди швидшою, і на табло зафіксувала 25:28.

Галичанка - Карпати 25:28 (11:15). "Карпати": Яблонська, Воронько; Кот 11/4, Мигович 4, Лезінська 3, Цубина 2, Кильч 2, Воронова 2, Косик 1, Готра 1, Лєбєдєва 1, Каганець 1, Мелекесцева, Компанієць.

У суботу відбудеться другий поєдинок. Початок матчу о 12.30. Телетрансляцію можна подивитися з нашого сайту (дивіться нижче),  або в Інтернеті.

ТАБЛИЦЯ І РАХУНКИ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com