image

Закарпатські гандболісти стали призерами Youth Handball Festival

З 19 по 25 липня 2015 року у м.Капошвар (Угорщина) проходив міжнародний фестиваль з гандболу Youth Handball Festival серед юнаків та дівчат різних вікових категорій.

Загалом, даний фестиваль, окрім гандболу, проходив ще з таких видів спорту як футбол, баскетбол та волейбол. Всього у змаганнях прийняло участь понад 300 команд з 32 країн . Закарпатську область та всю Україну у даних змаганнях з гандболу представляли команди СДЮШОР з гандболу «Карпати» (дівчата U16, U14, U12 та юнаки U12), а також команди U14 та U12 клубу СК «Діброва» Тячівського р-ну.

Якщо підвести підсумок, то всі закарпатські команди гідно представили Україну на фестивалі. Найкращого успіху досягли дівчата категорії U14 , вигравши у суперниць з Білорусі, Голландії, Тайвані, Сербії та 3-х команд з Угорщини. В українському фіналі перемогу здобули представниці СДЮШОР з гандболу «Карпати», а другими відповідно стали тячівські дівчата.

У категорії U16, дійшовши до фіналу закарпатки впевнено з великим рахунком перегравали суперниць з Угорщини, Словаччини, Голландії, Хорватії, Білорусії та ін.. Але у фіналі схрестивши свої сили з єдиною угорською командою з м. Матесалка, яка потрапила до фіналу, наші поступилися 4 м’ячами. На рахунок неодмінно зіграла «відмінна робота суддівської колегії», яка приклала всіх зусиль, щоб переможцем стала місцева команда. Тож наші дівчатка – срібні.

Дівчата та юнаки у категорії U12 показали цілком непогані результати, виборовши для ужгородських команд 5 місце. Найголовніше у даних змаганнях було здобути впевненість та досвід для подальших виступів. Хочеться відзначити, що у цій категорії діти займаються зовсім недовго, тому результати цього турніру є втішними.

Побажаємо нашим закарпатським спортсменам подальших перемог і надалі гідно захищати честь області та всієї України на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

hc-karpaty.org

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com