image

На всеукраїнських змаганнях з пауерліфтингу закарпатські спортсмени здобули 8 медалей

У Коломиї відбувся Кубок України з пауерліфтингу і чемпіонат України серед студентів ВНЗ з класичного пауерліфтингу. Закарпаття на змаганнях було представлене шістьма спортсменами. Всі повернулись з медалями.

У змаганнях серед жінок срібною призеркою у ваговій категорії до 63 кг стала Катерина Пліс з Мукачева.

Серед чоловіків у категорії до 66 кг «срібло» виборов студент УжНУ Валерій Дудаш, котрий представляв Перечинщину, а у вазі до 74 кг «бронзу» здобув також студент цього вишу ужгородець Максим Офіцинський (НА ФОТО). У 105-кілограмових атлетів боротьба за нагороди тривала до останнього підходу і у підсумку срібним призером  став Богдан Міговк з Хуста. У ваговій категорії до 120 кг  впевнено переміг Олександр Пліс з Мукачева, котрий до сімейної скарбнички, де вже було «срібло», здобуте  його дружиною, додав золоту медаль. У командному заліку  наші чоловіки посіли друге місце.

Одночасно з кубковими змаганнями на коломийському помості проходив студентський чемпіонат країни, тож представникам Ужгородського національного університету наступного дня після свого першого виступу довелось позмагатись і за його нагороди. У підсумку наші студенти зробили медальний дубль: Валерій Дудаш (фізичний факультет) став віце-чемпіоном, а Максим Офіцинський (економічний факультет) – бронзовим призером. Бронзову нагороду здобув також студент факультету здоров’я людини Віталій Троян, котрий змагався у ваговій категорії до 105 кг. У командному заліку УжНУ, виступаючи неповним складом, посів дев’яте місце серед 28-ми вишів країни.

Андрій Федорішко, голова обласної федерації пауерліфтингу.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com