image

Стадіон ужгородського вишу може стати тренувальною базою регбістів

Стадіон УжНУ мають намір подати до переліку об’єктів, які мають бути профінансовані за рахунок капітальних видатків у 2015 році. Одним із учасників його співфінансування можуть стати закарпатські регбісти. 

Про це повідомив начальник управління сім'ї, молоді і спорту Закарпатської ОДА Денис Ман на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук. 

"Про спортивну інфраструктуру. Ще одне.
Сьогодні за поданням управління молоді та спорту голова ОДА звернувся до народного депутата України  Валерій Пацкан з проханням клопотати перед Кабміном та Мінфіном про включення стадіону УжНУ в перелік об’єктів, які мають бути профінансовані за рахунок капітальних видатків у 2015 році.
Одним із учасників співфінансування виступають регбісти, котрі частину витрат готові взяти на себе, аби мати тренувальну базу в Ужгороді. Зважаючи на досягнення закарпатців в цьому виді спорту, тренувальна база і ігрове поле сьогодні їм дуже необхідні.
Студенти мають теж мати належне і достойне поле для занять фізкультури і спорту. Я вважаю, що університет, де навчається понад 15 тисяч студентів, має мати потужний спортивний комплекс", - написав Ман і додав схему проекту.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com