• 129175900

    Лісівники створюють оперативні штаби для реагування на надзвичайні ситуації

    У зв'язку із погіршенням погодних умов (снігопад, різкі пориви вітру, ожеледь) начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга, сьогодні, 13 січня, скликав екстрену нараду з директорами лісових господарств  краю і дав чітку вказівку створити оперативні штаби й тримати в цілодобовому режимі контроль за лісовими масивами та бути напоготові стихійного лиха.

  • p_69231_1_slidertop2

    Чи послухають львів'яни Москаля?

    Голова Закарпатської ОДА просить львівських автодорожників не пускати вантажівки на Закарпаття. 

  • 2

    Автошляхи Закарпаття знову паралізовані снігом (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

    З 12.00 через різке погіршення погодних умов на Закарпатті обмежили рух фур. Менш ніж за дві години на ділянці траси "Київ-Чоп" між Мукачевом і Ужгородом утворився транспортний колапс.

  • 3322

    На Закарпатті машини злітають з доріг через сніжну стихію. ВІДЕО

    На Закарпатті тривають сильні снігопади і дорожні служби не встигають привести до ладу автошляхи. Інтенсивний сніг утруднює автомобільний рух, тому водіям варто бути максимально обережними на дорогах. Пік інтенсивності снігопадів очікується на другу половину п’ятниці та ніч на суботу. Одразу два випадки, коли машини опинилися в кюветі зняв на відео Юрій Маркович, рухаючись Мукачівським районом.

У Рахівському районі снігова лавина перекрила половину дороги

У Рахівському районі снігова лавина перекрила половину дороги

8 січня  о 13:45  до  оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення  про те, що поблизу с. Ділове, Рахівського району на автодорогу місцевого значення зійшла снігова лавина. Внаслідок цього рух на вказаній ділянці автодороги здійснювався у односторонньому режимі.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com